Liity lukijaksi

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kuulltua vai luultua

Ihanaa ,huikeaa tosi tärkeeltä tuntuvaa,sain korttitilauksen:Tekisitkö kortin autoilevalle joka täyttää
 5 0 v   ahh,minulla oli heti mielessä vintage kaara ,tyylikäs ja vähäeleinen,mutta satuin kysymään:"muuten ,millainen tyyli hänellä on pukeutumisessa ja onko kyseessä mies vai nainen".
En enää kysele sellaisia,koska jos jollain on pelkkä viidenkympin villitys,mutta pitkänlinjan autoharrastaja,niin autoharrastus on se painavampi.Mihin unohtui auto,koska vastaus oli,semmonen prätkäjätkä takatukka liehuen ajaa kohti auringonlaskua,sorry,mutta eräs taiteilija sanoo mulle aina,kun pyydän häneltä jotain ja hän tekee ja alan säätää:Taiteilijan vapaus ,tai tee itse .Koska hän ei todellakaan ole prätkäjätkä,kun kuulin kenestä on kyse.
Siis tästä pääsemme hyvin sopivasti viidenkympin viillityksen prätkä osastoon.On miehiä jotka harrastavat moottoripyöräilyä,siis harrastuksena,on miehiä jotka harrastavat moottoripyöräilyä "helevetillisesti" ja on miehiä jotka ostavat pyörän n. viiskymppisenä ajavat sillä jonkun verran ja myyvät sen pois.
Yleensä takana on avioero,tai muu pitkän suhteen katkeaminen,itsensä etsiminen ja hetkellinen hukkaaminen,mutta en näe sitä sellaisena vakaana ,vaan ohi menevänä tuuhahduksena,jota vielä katuu jopa jälkikäteen.
Tottakai kunnioitan motoristeja,kuten kansaihmisiä tulee kunnioittaa,mutta meillä jokaisella on ne omat jutut,jotka saa sielun värähtämään,minulla joku muu.
On miehiä joilla on yks helmipyörä jota vaalivat,sellaisesta saa jopa kauniin tarinan.
No totta,tottahan mä sen prätkäkortinkin teen,mutta ...miten eri tavalla voimmekaan nähdä asioita,joskus näemme,miten toivoisimme asioiden olevan,hän saakoon molemmat,sellaisen joka sopii ja sellaisen,jona hän toivoisi ,oma ikä huomioon ottaen tämän tuttavan olevan,kenties,tämähän on vain minun näkemykseni asiasta.
Paitsi,kyllä hän ilmoitti että pratkä teema ei sovikaan ,ollenkaan .
Ja en laittaisi tätä tähän,jos kyse olisi puolitutusta,mutta kun tämä on niin tuttu juttu ja tarkoituksena on se,kuinka eri tavoin näemme asioita,....oispa se noin tai jospa tulisi olemaan....
Tai tämä olisi hyvä vitsinä,mutta ....että silleen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti